Jdi na obsah Jdi na menu
 


dilna-2-m.jpgPracujeme v autoopravárenství od roku 1998, nejdříve jako zaměstnanci v různých značkových servisech (TOYOTA,VW, AUDI). V roce 2000 jsme začali podnikat. Nejprve v malé dílničce v obci Vinařice na Kladensku. V roce 2005 jsme se přestěhovali do Sokolova a pronajali dílnu v Dolním Rychnově v areálu bývalých skláren. V roce 2006 jsme se stali členy servisního konceptu AUTOFIT, díky kterému jsme začali používat profesionální dílenskou techniku. Díky pravidelným odborným školením např. na diagnostiku, klimatizace a dalším jsme získali nové poznatky a informace, které aplikujeme v praxi.  Od roku 2009 sídlí naše firma v lepších prostorách v areálu SEF (Sokolovské elektrofirmy) na Šenvertu.           

 Každý zákazník od nás může obdržet dilna-1-m.jpgzákaznickou kartu na 5% slevu opravy vozidel. Při větších opravách poskytujeme náhradní vozidlo zdarma. Toto vozidlo je možno si také pronajmout za 660,- vč. DPH za den. Jsme partneři pojišťoven DIRECT a UNIQUA  - provádíme likvidace pojistných událostí (čelní skla, havárie atd.) Akceptujeme platební karty. Domluvíme se s Vámi také německým a ruským jazykem.                                                

    Servisujeme vozidla všech značek. Provádíme sériovou diagnostiku  na Evropské, Asijské a Japonské vozy a dále paralelní diagnostiku osciloskopem. Dále provádíme mimo jiné autoelektrikářské a karosářské práce (na rovnacím rámu s měřícím systémem CAR-O-LINER),výměny provozních náplní, testování a prodej autobaterií, opravy trubek a hadic klimatizací a výměnu chladícího média. Taktéž provádíme montáž tažných zařízení  značek HOOK a BOSAL a parkovacích systémů s kamerou. Připravíme vaše vozidlo na emise a technickou kontrolu. Obě kontroly pro vás také zajistíme. V neposlední řadě vám provádíme přípravu na sezonní zimní provoz.

Na vaši návštěvu se těší Anatoliy Nazarov a Jiří Petr.

 

karta.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hi

(Alexios , 22. 12. 2023 16:55)

I want to change oil and 2 filtr Ford Focus 2016 11596 bensin .
+306942644041
How mach ?